μηλοπιτα με ΣΠΙΤΙΚΗ σφολιατα απο βουτυρο γαλακτοσ
ΥΛΙΚΑ
Τα Φύλλα της Εύας ΣΠΙΤΙΚΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑ
ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
- 5 ολόκληρα μήλα (κομμένα σε κυβάκια)
- 150 γρ. ζάχαρη
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- Λίγη κανέλα
ΟΔΗΓΙΕΣ: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και η γέμιση είναι έτοιμη. Βγάζουμε από τον καταψύκτη τη συσκευασία των 2 φύλλων, ανοίγουμε το καπάκι και αφαιρούμε το επάνω παγωμένο φύλλο καθώς και το ενδιάμεσο διαχωριστικό. Τοποθετούμε τη γέμιση και επανατοποθετούμε το επάνω φύλλο της συσκευασίας ξανά μέσα στο χάρτινο ταψάκι και πάνω από τη γέμιση. Προαιρετικά, ραντίζουμε με λίγο λάδι και ψεκάζουμε με λίγο νερό. Επιπλέον, ραντίζουμε με λίγο μείγμα από ζάχαρη και κανέλα πάνω από το φύλλο. Η πίτα μας είναι έτοιμη για ψήσιμο, κατά προτίμηση σε κρύο φούρνο στους 160-170C μέχρι να ροδίσει.
Που θα μας βρείτε:
Λεωφόρος Μαραθώνος 8,
Τ.Κ. 19009, Αθήνα
Τηλ. 2110122305
[email protected]
Copyright © "Μεσογειακή Πίτα" 2024
Created by: www.shape.com.gr