Οδηγίες για ένα τέλειο ψήσιμο!
ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
- Προαιρετικά αφήνετε το προϊόν να ξεπαγώσει για περίπου δέκα λεπτά.
- Για καλύτερη εμφάνιση και γεύση αλείφετε, με μείγμα αυγού και ελαιολάδου, σε αναλογία δύο προς ένα και ψήνετε σε κρύο φούρνο στους 160-180 βαθμούς κελσίου μέχρι να ροδίσει.
ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΛΑΤΟΠΙΤΑΚΙΑ, ΠΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕ ΦΥΛΛΟ, ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΚΙΑ
- Προαιρετικά αφήνετε να ξεπαγώσει για περίπου 10 λεπτά.
- Ψήνετε σε κρύο φούρνο στους 160-180 βαθμούς κελσίου για 45 – 60 λεπτά περίπου.
ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΡΟΥ ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ
- Αφήνετε να ξεπαγώσει αρκετά και ψήνετε σε μέτριο φούρνο μέχρι να ροδίσει
- Προαιρετικά αλείφετε με αυγό
ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΦΥΛΛΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΗΤΑ!
- Αφήνετε να ξεπαγώσουν για περίπου 15 λεπτά.
- Τηγανίζετε σε μπόλικο καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν.
Που θα μας βρείτε:
Λεωφόρος Μαραθώνος 8,
Τ.Κ. 19009, Αθήνα
Τηλ. 2110122305
[email protected]
Copyright © "Μεσογειακή Πίτα" 2024
Created by: www.shape.com.gr