fbpx

Οδηγίες για ένα τέλειο ψήσιμο!

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

  • Προαιρετικά αφήνετε το προϊόν να ξεπαγώσει για περίπου δέκα λεπτά.
  • Για καλύτερη εμφάνιση και γεύση αλείφετε, με μείγμα αυγού και ελαιολάδου, σε αναλογία δύο προς ένα και ψήνετε σε κρύο φούρνο στους 160-180 βαθμούς κελσίου μέχρι να ροδίσει.

ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΛΑΤΟΠΙΤΑΚΙΑ, ΠΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕ ΦΥΛΛΟ, ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΚΙΑ

  • Προαιρετικά αφήνετε να ξεπαγώσει για περίπου 10 λεπτά.
  • Ψήνετε σε κρύο φούρνο στους 160-180 βαθμούς κελσίου για 45 – 60 λεπτά περίπου.

ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΡΟΥ ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ

  • Αφήνετε να ξεπαγώσει αρκετά και ψήνετε σε μέτριο φούρνο μέχρι να ροδίσει
  • Προαιρετικά αλείφετε με αυγό

ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΦΥΛΛΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΗΤΑ!

  • Αφήνετε να ξεπαγώσουν για περίπου 15 λεπτά.
  • Τηγανίζετε σε μπόλικο καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν. 

Που θα μας βρείτε:

Λεωφόρος Μαραθώνος 8,
Τ.Κ. 19009, Αθήνα
Τηλ. 2110122305
[email protected]

Παραδοσιακές πίτες με χειροποίητο φύλλο, χωρίς συντηρητικά!

Copyright © "Μεσογειακή Πίτα" 2024
Created by: _Pinged