χορτοπιτα με φυλλο απο αλευρι ολικησ αλεσησ
ΥΛΙΚΑ
Τα Φύλλα της Εύας με ΑΛΕΥΡΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ
- 200 γρ. σπανάκι ψιλοκομμένο
- 150 γρ. σέσκουλο ψιλοκομμένο
- 100 γρ. φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- 200 γρ. ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 20 γρ. άνιθο ψιλοκομμένο
- 20 γρ. καυκαλίθρες ψιλοκομμένες
- 20 γρ. μυρώνια ψιλοκομμένα
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- Αλατι – Πιπέρι
ΟΔΗΓΙΕΣ: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, στο τέλος αν θέλουμε προσθέτουμε 100 γρ. τυρί φέτα και η γέμιση είναι έτοιμη. Βγάζουμε από τον καταψύκτη τη συσκευασία των 2 φύλλων, ανοίγουμε το καπάκι και αφαιρούμε το επάνω παγωμένο φύλλο καθώς και το ενδιάμεσο διαχωριστικό. Τοποθετούμε τη γέμιση και επανατοποθετούμε το επάνω φύλλο της συσκευασίας ξανά μέσα στο χάρτινο ταψάκι και πάνω από τη γέμιση. Προαιρετικά, ραντίζουμε με λίγο λάδι και ψεκάζουμε με λίγο νερό. Η πίτα μας είναι έτοιμη για ψήσιμο, κατά προτίμηση σε κρύο φούρνο στους 160-170C μέχρι να ροδίσει.
Που θα μας βρείτε:
Λεωφόρος Μαραθώνος 8,
Τ.Κ. 19009, Αθήνα
Τηλ. 2110122305
[email protected]
Copyright © "Μεσογειακή Πίτα" 2024
Created by: www.shape.com.gr