Τυροπιτα με φυλλο απο αλευρι απο δικοκκο σιταρι
ΥΛΙΚΑ
Τα Φύλλα της Εύας με ΑΛΕΥΡΙ ΑΠΟ ΔΙΚΟΚΚΟ ΣΙΤΑΡΙ
- 400 γρ. φέτα
- 150 γρ. γιαούρτι
- 50 γρ. αυγό
- 50 γρ. γάλα
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- Πιπέρι
- Αλάτι (προαιρετικά)
ΟΔΗΓΙΕΣ: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και η γέμιση είναι έτοιμη. Βγάζουμε από τον καταψύκτη τη συσκευασία των 2 φύλλων, ανοίγουμε το καπάκι και αφαιρούμε το επάνω παγωμένο φύλλο καθώς και το ενδιάμεσο διαχωριστικό. Τοποθετούμε τη γέμιση και επανατοποθετούμε το επάνω φύλλο της συσκευασίας ξανά μέσα στο χάρτινο ταψάκι και πάνω από τη γέμιση. Προαιρετικά, ραντίζουμε με λίγο λάδι και ψεκάζουμε με λίγο νερό. Η πίτα μας είναι έτοιμη για ψήσιμο, κατά προτίμηση σε κρύο φούρνο, στους 160-170C μέχρι να ροδίσει.
Που θα μας βρείτε:
Λεωφόρος Μαραθώνος 8,
Τ.Κ. 19009, Αθήνα
Τηλ. 2110122305
[email protected]
Copyright © "Μεσογειακή Πίτα" 2024
Created by: www.shape.com.gr